livrare de la 125 lei

0
0,00lei

Suntem aici să zguduim lumea gustărilor cu sănătoase, deliciile dulci sau sărate, care furnică papilele gustative. Fără remușcări.​

Garantăm arome de îți lasă gura apă. Fără crocobauri.​

Echipa

Suntem o echipă care conduce misiunea către sănătoase și gustoase din sediul nostru de la Sibiu.

Toți suntem adevărați devoratori de gustări, dar cu o pasiune pentru o sănătoase.

Credem că o gustarea corectă nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri la gust, iar propriile noastre demonstrează că este posibil!

La mi-am dorit să încurajez un stil de viață sănătos. Să fim aproape de el. Să fim un exemplu. Facem asta simplu, direct în fața ta.

Co-Founder

Mariana Neagu

Cred că o gustarea sănătoasă nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri la gust. Mereu aștept cu nerăbdare să văd cutiile pe care le gândim noi în mâinile voastre. Toată lumea trebuie să fie foarte încântată să primească o cutie de

Head of Operation

Ionela Curiban

Mereu în căutare de mai sănătos, mai crocant, mai bun. Când facem rețetele colaborăm îndeaproape astfel fiecare cutie de este echilibrată, perfect porționată și are un gust uimitor gata să te surprindă!

Head of Production & Packing

Marta Șoneriu

Cu fiecare zâmbet pe care putem să-l punem pe fața unui copilaș ce încercă pentru prima dată, înțelegem de ce am început să facem asta. Stilul de viață sănătos trebuie să fie distractiv, să fie simplu, natural. Doar așa putem influența în bine noua generație.

Marketing & Design

Denis Neagu

promisiunea noastră: sănătos

Sănătos trebuie să fie și gustos! Folosind cele mai bune ingrediente pe care natura le are de oferit putem face cele mai bune și avem multe rețete delicioase și sănătoase pe care să le așteptați cu nerăbdare.

cum functionează

Imaginează-ți cea mai bună echipă gata să te ajute să alegi ceva de ronțăit pentru tine! Cu un abonament vei avea fix asta. Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce îți place și noi vom alege ce intră în fiecare cutie pentru tine.

Misiunea noastră să îți oferim un stil de viață, o gustare sănătoasă și produse bune-pentru-tine!

vorbești limba

Alo, Ronțăieli ?

(0758)-576 832

clic-clic

vreau@rontaieli.ro

0