livrare de la 125 lei

0
0,00lei

Termeni si conditii

Acest site este proprietatea Natural Autentic Design SRL cu sediul in Sibiu, str. Aleea Frații Buzești nr. 11, Sibiu , CUI: RO 34319242, J32/298/2015

Datele noastre de contact: vreau@rontaieli.ro sau la telefon: 0758 576 832

Ultima modificare a acestui document
15/12/2022

Toate drepturile rezervate

Natural Autentic Design SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, asupra denumirii, logo-ului, designului, in general asupra intregului continut al acestuia precum si asupra tuturor marcilor mentionate in site.

Marcă înregistrată

Denumirea site-ului precum si logo-lul acesteia, denumirea si logo-ul acesteia, sunt marci inregistrate, cu toate drepturile conferite de aceasta inregistrare. Folosirea acestora fara prealabila autorizare a detinatorului legal este sanctionata de legislatia in vigoare.

De aemenea intregul continut al site-urilor proprietatea Natural Autentic Design SRL este protejat de legislatia privind drepturile de autor si proprietate intelectuala.

Generale

Utilizatorul are obligatia sa acceseze si sa utilizeze site-ul conform practicilor in domeniu, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara a produce vreun prejudiciu Natural Autentic Design SRL

Orice eventuale dispute se vor solutiona pe cale amiabila direct ori prin mediere iar daca partile nu ajung la niciun acord, litigiul se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

Prin efectuarea unei comenzi va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile de enunțate în această pagină.

Produse

Produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei in vigoare si ambalate conform detaliilor din imaginile de prezentare.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Produsele comerializate pe acest site pot avea efecte pozitive asupra tonusului si starii dvs de sanatate. Cu toate acestea scopul informatiilor despre produsele din site este unul exclusiv informativ si nu substituie prescriptiile sau sfaturile medicului. Daca suferiti de o afectiune medicala si apreciati ca produsul/produsele achizitionat/e poate/pot agrava boala, cereti sfatul medicului mai inainte de a-l/a le consuma.

Disponibilitatea produselor de pe acest site si preturile acestora se actualizeaza zilnic. Preturile afisate includ TVA.

Plasarea comenzilor

Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii si stabilirii dataliilor de livrare.

isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie de pe site, inclusiv cu privire la preturi. Daca in momentul in care se face comanda unui produs pretul acestuia nu corespunde cu cel afisat veti fi instiintati cu privire la acest aspect. Daca exista diferente intre pretul real si cel afisat, procesarea comenzii se va face doar cu acordul expres al clientului.

Termenul de livrare

Termenul de procesare este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Totusi, in perioada marilor aglomerate și / sau sarbatori religioase (ex. Paste, Craciun) sau in perioada de mari reduceri comerciale (ex. Black Friday) procesara comenzii poate dura intre 3-5 zile.

Metoda de livrare

Metoda de livrare a produselor este prin colet iar expedierea se face prin curier. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si complete de livrare si de a receptiona coletul direct sau prin reprezentanti. Nu ne asumam responabilitatea livrarii comenzilor in situatia comunicarii unor adrese incorecte sau incomplete. Costul livrarii este de afisat in ultima etapa a plasarii comenzii. Pentru comenzi unice al caror cost depaseste suma de 250lei livrarea este gratuita.

Cum faci plata ?

Plata se poate face simplu online cu cardul tau.

Anulare comenzi

Anularea comenzilor se poate face prin e-mail sau telefonic insa valideaza doar daca acestea nu au fost expediate.

vorbești limba

Alo, Ronțăieli ?

(0758)-576 832

clic-clic

vreau@rontaieli.ro

0