livrare de la 125 lei

0
0,00lei

Ai întrebări despre ?

Dacă ai întrebări, noi avem răspunsuri.

Când te abonezi la , ne poți spune ce fel de cutie preferi, iar noi alegem manual gustările potrivite pentru tine. Dacă preferi să îți alegi propriile gustări, aruncă o privire în catalogul complet la Rontaieli.ro/shop.

Prețurile noastre variază în funcție tipul de cutie și de livrarea pe care o alegi. Un abonament începe de la 32 lei per cutie sau poți comanda gustările dorite de pe Rontaieli.ro/shop, unde prețurile încep de la 8 lei.

Cât de des sunt livrate cutiile de depinde de tine. Poți alege să îți livrăm cutia de  la două săptămâni, la o lună sau chiar îți amâni cutia dacă pleci în vacanță spre exemplu.

Avem câteva modalități de a obține gratuit o cutie de . Caută coduri de reducere pe story la diferiți influcenceri cu care lucrăm — perfecte pentru clienții noi care vor să încerce. Ești deja client? Fii atent la reduceri și oferte exclusive pe e-mail și urmărește-ne pe rețelele sociale pentru șansa de a câștiga gratuite.

promisiunea noastră

Sănătos trebuie să fie și gustos! Trebuie să vină din natură, iar natura ne ajută cu tot ce are mai bun să facem perfecte pentru zilele tale super busy!

răsfoiește e-shop

Găsește preferatul tău și fă-ți provizii cu el oricând vrei. De la batoate, la pungi mari sau mix-uri pentru petrecere, există mereu ceva de la

abonament

Descoperă mereu noi arome și bucură-te de alegeri mai sănătoase în fiecare zi, cu cutii personalizate de , așa cum vrei tu, livrate la ușa ta.

vorbești limba

Alo, Ronțăieli ?

(0758)-576 832

clic-clic

vreau@rontaieli.ro

0